Finanțarea Afacerii prin Investiții de Capital - Ghid Complet

Următoarea ediție: 24-26 septembrie, 2024

Locație: Hotel Eden, Predeal, Romania

Tarif individual EARLY BIRD: 675€ + TVA

Tarif team: 650 € + TVA (pentru echipe de 2 sau mai mulți antreprenori care se înscriu împreună) 
*in pret sunt incluse toate costurile: participarea la curs, materialele de curs, cazare, mese, coffee breaks, cina festiva, foc de tabara, plus alte surprize.

Lector: Marius GHENEA

Timp de două zile vom analiza, într-o structură bootcamp, opțiunile de finanțare pe care companiile antreprenoriale le au la dispoziție și vom parcurge împreună, pas cu pas, procesul de identificare, negociere și obținere a investițiilor de succes, ca și toate provocările care sunt în general asociate acestui proces de fundraising.

Cursul intensiv “ Finanțarea Afacerii prin Investiții de Capital – Ghid Complet”  vine în sprijinul antreprenorilor care caută finanțări de capital, fie de la investitori individuali de tip business-angel, fie prin platforme de crowdfunding, sau de la investitori instituționali de tip fonduri de investiții. Timp de doua zile vom analiza, într-o structură bootcamp, opțiunile de finanțare pe care companiile antreprenoriale le au la dispoziție și vom parcurge împreună, pas cu pas, procesul de identificare, negociere și obținere a investițiilor de succes, ca și toate provocările care sunt în general asociate acestui proces de fundraising.

Programul este destinat antreprenorilor care vor să își ducă afacerea la urmatorul nivel și care își doresc să înțeleagă mai bine opțiunile de investiții, evaluarea unei companii din perspectiva unui investitor, ca și elemente legate de pregătirea și negocierea documentelor unei astfel de tranzacții.
Motive pentru care să te înscrii la cursul “Finanțarea Afacerii prin Investiții de Capital – Ghid Complet”:

Motive pentru care să te înscrii la cursul “Finanțarea Afacerii prin Investiții de Capital - Ghid Complet”

Cui i se adresează cursul?

Cursul se adresează antreprenorior cu experiență și fondatorilor de start-up-uri cu potențial semnificativ de creștere.

Programul este însă în egală măsură util antreprenorilor cu experiența, dar și celor care sunt încă în perioada de dezvoltare inițială a afacerii, pentru companii care pot crește repede cu ajutorul investițiilor de capital.

Acest curs se diferentiaza prin combinarea aspectelor teoretice de business cu exemple si provocari concrete din cei peste 25 de ani de activitate antreprenoriala in serie si de investitii in business-uri reale ai lectorului, Marius Ghenea. Cele peste 30 de companii din 10 tari europene pe care le-a dezvoltat de-a lungul ultimelor decenii reprezinta o experienta unica, din sectoare de business foarte diverse, cu afaceri aflate in diferite stadii de dezvoltare, de la companii mici si startup-uri, pana la pana la companii mari cu prezenta in mai multe tari din Europa. In plus, cursul se va bucura si de prezenta unor guest-speakers pe anumite zone specializate cum ar fi aspectele legale, crowdfunding sau de analiza financiara.

Dacă dorești să te înscrii la cursul Finanțarea Afacerii prin Investiții de Capital, cât și la Curs Intensiv de Antreprenoriat, poți beneficia de un pachet promoțional în valoare de 975 €+TVA pentru ambele  programe.
Dacă dorești mai multe detalii despre Cursul Intensiv de Antreprenoriat, click aici.

De la edițiile trecute: